Henrik Lell NLP tréner és terapeuta

Henrik Lell nemzetközi NLP tréner és coach, a berlini Paracelsus Intézet docense, természetgyógyász, hipnoterapeuta

Stenger Györgyi, az NLP Akadémia alapítója, vezető trénere Henrik Lellről:

Henriket közel 20 éve ismerem és követem a fejlődését. Rendkívül kreatív, innovatív. Tárgyi tudása és évtizedes tapasztalata elkötelezett fejlesztővé tette. Ismeri az emberi elme működését és a lelki folyamatokét is. Örülök, hogy megtapasztalhattam, milyen mesterművet alkotott!

Megtörtént-e már veled, hogy saját érzelmeid szabotáltak és úgy érezted, hogy képtelen vagy túllépni rajtuk?

Hatékony eszköztár

EMDR

Az Eye Movement Desensitization and Reprocessing módszer eredetileg traumatikus élmények feldolgozására jött létre. Mindannyiunknak vannak kisebb nagyobb „traumái” mint a póktól, kígyótól vagy a nyilvános beszédtől való félelem. A módszer kiválóan alkalmas szélsőséges érzelmi állapotok (düh, undor, szomorúság, bizalmatlanság, közöny, unalom, bizonytalanság) kezelésére. Rendkívüli hatékonysága ellenére kevés terapeuta, coach használja.

Bővebben az EMDR-ról >>

EFT

Érzelmi Felszabadítás Technikája (Emotional Freedom Technique) - egyszerre foglalkozik a test energiarendszerével, az érzelmekkel és kapcsolódó gondolatokkal. Az EFT tűmentes “érzelmi akupunktúra”, kopogtatós technika. Az akupunktúrás pontok stimulálásával felszabadulnak a megakadt energiák és beindul a test öngyógyító mechanizmusa.

Bővebben az EFT-ről >>

NLP

Neuro-Lingvisztikus Programozás olyan hatékony kommunikációs modell, amellyel mély és tartós változás érhető el. Művészien alkalmazza a nyelvet és a nonverbális kommunikációt. Az üzleti tréningekben előszeretettel alkalmazzák, és megtalálható a sikeres coachok eszköztárában is.

Bővebben az NLP-ről >>

Tapasztalsz-e az életed bármely területén elakadást?

Mit nyújt neked ez a program?

Önfejlődést

A saját korlátozó hiedelmeid a tudattalanodból irányítják az életed minden lépését - ha már foglalkoztál velük, tudhatod, hogy igazi "never-ending story". Azonban ha a saját tudattalanodat állítod magad mellé, hogy elvégezze a feladatot, határtalan szabadságot kaphatsz

Új coaching eszközt

Ha segítő foglalkozású vagy, és tudod, hogy minden ember más, jól tudod mennyit jelent egy-egy új technika, amellyel hatékonyabb lehetsz, mint bármikor korábban. Ezt az egyedi kombinációt most az I-Coaching hozza el neked!

Új ismereteket

Ha ismerős is valamelyik eszköztár, ebben a formában még nem találkozhattál vele. Henrik Lell több, mint 20 éve foglalkozik a legkülönbözőbb érzelmi elakadásokkal hozzá forduló kliensekkel. Az összegyűjtött gazdag tapasztalata alapján elegánsan ötvözte őket a nagyobb hatékonyság elérése érdekében.

Mit kell még tudnom a programról?

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 22.

Részvételi díj: 385 € + áfa, vagy ennek megfelelő forint összeg.

Koránkelő kedvezményes díj: 320 € + áfa, 2024. szeptember 1-ig.

Amennyiben Henrik Lell Hiedelem átformálás programjával együtt jelentkezik, úgy a kedvezményes díj 500 €+áfa.

Helyszín: 1066 Budapest, Zichy Jenő u. 32. Önfejlesztők Háza

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.