Henrik Lell NLP tréner és terapeuta
Henrik Lell nemzetközi NLP tréner és coach, a berlini Paracelsus Intézet docense, természetgyógyász, hipnoterapeuta

Tapasztalsz-e az életed bármely területén elakadást?

Megtörtént-e már veled, hogy saját érzelmeid szabotáltak és úgy érezted, hogy képtelen vagy túllépni rajtuk? Előfordul veled, hogy a félelem, bátortalanság, lámpaláz, düh, szomorúság vagy depresszió akadályoz meg abban, hogy elérd a céljaidat?

Henrik Lell NLP tréner és terapeuta innovatív I-Coaching módszere az EMDR, EFT, NLP és a beszélgetésen alapuló coaching eszközeit egyesíti.

Az I-Coaching felhasználja a szemmozgások módszerét, az akupunktúrás pontok stimulálását, és az NLP nyelvi mintáit, melyeket kombinálva hatékonyan tudja kezelni a nem megfelelő érzelmeket. A felsorolt módszerek önmagukban is rendkívül hatékonyak, kombinálva őket egymást felerősítik.

Legnagyobb hibáinkat akkor követjük el, amikor hagyjuk, hogy érzelmeink eluralkodjanak rajtunk, és elveszítjük a fejünket. Mi lenne, ha a tudattalan elmére bíznánk ezeknek az erős, néha szabotáló érzelmeknek a feldolgozását, és ahelyett, hogy elveszítjük a kontrollt, megtaláljuk a megoldást?

A két nap alatt megtanulhatod, hogyan stimuláld a saját és az ügyfeleid neurofiziológiai rendszerét. A tudattalan elme így automatikusan dolgozza fel a nem kívánt érzelmeket.

Az érzelmi szabadság azt jelenti, hogy a saját érzelmeid nem tartanak fogva. Ezzel a módszerrel szabadon megtervezheted életedet... Egy olyan életet, ahol az olyan érzelmekre, mint a félelem, düh, szomorúság már nincs szükséged.

Az I-Coaching által használt módszerekkel meg lehet változtatni régi, korlátozó hiedelmeket, és be lehet építeni új, támogató hiedelmeket. A szemmozgásos minta felhasználásával ezek a támogató hiedelmek és megerősítések mélyen a tudattalanba ágyazódnak. Onnan pedig könnyen kifejtik pozitív hatásukat, és támogatnak abban, hogy gyorsabban és könnyebben érd el a céljaidat.

 Jelentkezz, hogy Te lehess érzelmeid irányítója!