Henrik Lell NLP tréner és terapeuta

Henrik Lell nemzetközi NLP tréner és coach, a berlini Paracelsus Intézet docense, természetgyógyász, hipnoterapeuta

Stenger Györgyi, az NLP Akadémia alapítója, vezető trénere Henrik Lellről:

Henriket közel 20 éve ismerem és követem a fejlődését. Rendkívül kreatív, innovatív. Tárgyi tudása és évtizedes tapasztalata elkötelezett fejlesztővé tette. Ismeri az emberi elme működését és a lelki folyamatokét is. Örülök, hogy megtapasztalhattam, milyen mesterművet alkotott!

Megtörtént-e már veled, hogy saját érzelmeid szabotáltak és úgy érezted, hogy képtelen vagy túllépni rajtuk?

Hatékony eszköztár

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, azaz a szemmozgáson alapuló traumafeldolgozás módszertana, egy olyan eljárás, melyet traumatikus élmények következtében kialakult problémák kezelésére dolgoztak ki. Viszonylag újkeletű, rendkívül hatékony eszköztárral bír.

Bővebben az EMDR-ról >>

EFT

Érzelmi Felszabadítás Technikája (Emotional Freedom Technique) - a test energiavonalai, és az akupresszúrás pontok stimulálásával történő megakadt energiák feloldása - alkalmazása széles körben elterjedt.

Bővebben az EFT-ről >>

NLP

Neuro-Lingvisztikus Programozás, a célkitűzés, a magunkkal és másokkal való kommunikáció, a tudatos és tudattalan reakciókat gyakorlati oldalról megközelítő modell, eszköztár. Széles körben alkalmazzák üzleti kommunikációs tréningeken és coachingban egyaránt.

Bővebben az NLP-ről >>

Mit nyújt neked ez a program?

Önfejlődést

A saját korlátozó hiedelmeid a tudattalanodból irányítják az életed minden lépését - ha már foglalkoztál velük, tudhatod, hogy igazi "never-ending story". Azonban ha a saját tudattalanodat állítod magad mellé, hogy elvégezze a feladatot, határtalan szabadságot kaphatsz

Új coaching eszközt

Ha segítő foglalkozású vagy, és tudod, hogy minden ember más, jól tudod mennyit jelent egy-egy új technika, amellyel hatékonyabb lehetsz, mint bármikor korábban. Ezt az egyedi kombinációt most az I-Coaching hozza el neked!

Új ismereteket

Ha ismerős is valamelyik eszköztár, ebben a formában még nem találkozhattál vele. Henrik Lell több, mint 20 éve foglalkozik a legkülönbözőbb érzelmi elakadásokkal hozzá forduló kliensekkel. Az összegyűjtött gazdag tapasztalata alapján elegánsan ötvözte őket a nagyobb hatékonyság elérése érdekében.

Mit kell még tudnom a programról?

Jelentkezési határidő: 2020. november 10.

Részvételi díj: 350 €, vagy ennek megfelelő forint összeg.

Koránkelő kedvezményes díj: 300 €, 2020. október 30-ig.

Amennyiben Henrik Lell Hiedelem Átformálás programjával együtt veszel részt az I-Coachingon, úgy a két tréning együttes díja 600 €

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.